V roku 2021 prichádzame s viacerými novinkami, ktoré potešia každého fanúšika amerického futbalu a flag futbalu na Slovensku.

V rámci jedného z hlavných bodov našej stratégie je aj rozširovanie členskej základne a rozširovanie povedomia o americkom futbale a flag futbale na území Slovenskej republiky. Preto sme si v rámci projektu HRAJ FLAG FUTBAL pripravili pre záujemcov pokračovanie úspešnej série seminárov, ktoré odštartovali v roku 2020. Vysoký záujem nás presvedčil, že sa oplatí pokračovať v nastolenom trende.

Momentálna situácia neumožňuje stretnúť sa osobne. Preto sme pre každého, kto má záujem, pripravili online seminár so zameraním na nadobudnutie základných vedomostí a princípov flag futbalu.

Nový seminár sa uskutoční v stredu, 12. 05. 2021online formou od 15:00 hod. prostredníctvom Google Meet. Každý záujemca (prihlásiť sa môže každý, aj ten, kto seminár absolvoval v minulom roku) sa musí registrovať na našej webovej stránke www.saaf.sk v sekcii Chcem začať/flag futbal – na škole. Po vyplnení prihlasovacieho formulára Vám pošleme potvrdzujúci e-mail, v ktorom budú uvedené inštrukcie k nadchádzajúcemu školeniu.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na flag@saaf.sk. Tešíme sa na Vašu účasť.