Regionálne zastúpenie pre projekt Hraj Flag Futbal sa rozšírilo už takmer po celej našej krajine. Čo je však úlohou ambasádorov, za čo všetko zodpovedajú a v čom Vám budú nápomocní?

Mestá a zoznam regionálnych ambasádorov

Bratilava a okolie – Michal Slašťan, Ing. Juraj Sopkuliak, Milan Múdry, Peter Német
Trnava a okolie – James Sutton
Nitra a okolie – Michal Papp
Žilina a okolie – Ján Polák
Zvolen a okolie – Michal Slašťan, Peter Német
Košice a okolie – Michal Závatzký
Spišská Nová Ves a okolie – Mgr. Martin Jančovič

Čo je úlohou regionálneho ambasádora vo Vašom okolí?

Základnou úlohou je usporiadanie, organizácia a vedenie seminára Základy Flag Futbalu, nadviazanie osobného kontaktu s učiteľmi a riešenie ich problémov na regionálnej úrovni. Už takmer každý región má za sebou aspoň jeden seminár, prípadne sa na neho v blízkej budúcnosti chystá. Viac info o blížiacich sa seminároch nájdete TU.

Organizáciou seminára to však nekončí. Po skončení si Vy, učitelia telesnej výchovy odnášate teoretické a praktické poznatky z hry flag futbal. Po tom, ako sa rozhodnete, kedy začleníte jeho výučbu na hodiny TV, sa naša spolupráca s Vami nekončí. Na požiadanie navštívime Vašu školu, pripravíme s Vami úvodnú / úvodné hodiny TV alebo krúžku, teoretickými a praktickými znalosťami doplníme všetko potrebné pre plnohodnotné využitie hodín TV alebo krúžku na školách.

Sme veľmi radi, že sa naše spoločné úsilie podpíše pod zlepšenie a spestrenie TV, vyvolanie záujmu u detí o šport a zlepšovanie životných návykov. Nezabúdajte, flag futbal je pútavá, zábavná, strategická a energická hra, pri ktorej si každý nájde svoje miesto na ihrisku.

Zdroj: SAAF 2020 / Peter Német / Titulná foto: seminár BA – Peter Német